hits

LONDON TUR BESTILT!

  • 25.04.2012 kl. 22:33

Som dere sikkert fikk med dere i overskriften skal jeg og sju andre venninner til London om ca tre uker! Gleder meg sånn. Bortsett fra tentamen som kommer i neste uke, har jeg bare ting å se fram til, og jeg klarer nesten ikke vente til bla.annet konfirmasjon og London da selvfølgelig. Har vært der to ganger før, en gang med familien og en gang med Thea og Martine. Håper å få innhenta no penger fra konfen da, så jeg har litt å shoppe for! Er jo derfor vi skal dit hovedsaklig. Har planlagt dette helt siden femte klasse :-))) haha. Og jeg gleder meg såånn til å kunne snakke britisk engelsk uten å bli sett på som deen nerden. Elsker britisk aksang(?) ♥♥♥♥


aaah elsker London!!

Noen andre som har vært i London før? Kanskje dere har noen butikker å anbefale?

5 Kommentarer

Linn - Hund, foto og hverdag

25.04.2012 kl. 23:25
Heldig =) Avbestilt londonturen vår vi =/

Caroline

26.04.2012 kl. 10:33
hei

har vært der før vil andbefale å dra til abercrombie and fitch.Du burde også dra til london eye.God tur

Camilla Rosalie Slinning 

26.04.2012 kl. 16:20
gud så heldig du er! kos deg :D

Sandra Pedersen<3

26.04.2012 kl. 16:55
heii (:

Jeg har vert der før, er utrolig koselig! mesunner deg nå :D

Jeg anbefaler å ta turen innom Primark i enden av Oxford Street. Er utrolig mange folk der, men de er så billige på den butikken og de har alt mulig! elsker bare den butikken, jeg (: kos deg!

nora

29.04.2012 kl. 18:33
Primark! Elsker butikken! UTROLIG billige klær, men utrolig fine! Veldig stor butikk med veldig mange folk, og du finner absolutt ALT der! Sko, klær, vesker, herreavdeling osvosv. Jeg fikk kjøpt med meg to poser klær for 300 norske kroner!

Skriv en ny kommentar

Mathilde Holck

Hei og velkommen til min blogg! Jeg heter Mathilde Holck, er 20 år og kommer fra Trondheim. På denne bloggen legger jeg ut om livet mitt som rosablogger, profesjonell håndballspiller i byåsen elite og student på BI. Legg meg gjerne til som venn og følg bloggen videre! :-) For sponsing, samarbeid eller spørsmål kontakt meg på matholck.blogg@gmail.com!

Bloggdesign

Søk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no