hits

tips til sunnere hår

  • 19.03.2012 kl. 15:21

Har fått mange spørsmål både i kommentarfeltet og på mail om hvordan jeg pleier håret mitt. Og hvordan man kan få sunt og glansfullt hår. Så her er noen enkle tips.

 

  • Noe som er veldig viktig er faktisk å bruke rett shampo og balsam. Selvfølgelig er det enklest å kjøpe fra matbutikken og de funker sikkert helt fint! Men om du virkelig vil pleie håret ditt ordentlig bør en frisør anbefale produkter til akkurat din hårtype.

 

  • Kosthold er også noe av det viktigste. Høres egentlig teit ut, spør du meg. At maten du spiser kan gi konsekvenser for håret, men sånn er det bare. Mye vann og grønnsaker er det beste, også fiber og vitaminer.

 

  • Det er veldig bra for håret med kur en gang i blant. Det er forskjellig fra kur til kur hvor ofte det skal brukes. Anbefaler å ta i på kvelden og sove med det, for så å skylle det ut neste morgen.

 

  • Det sliter veldig på håret om du vasker det for ofte, mange vasker det hver dag og da har det veldig lett for å bli slitt. Tørrsjampo er genialt i slike situasjoner. Kjempe enkelt å påføre og om du velger rett tørrsjampo så funker det!

 

  • Alle vet vell at glattetang er noe av det værste for håret, det eller hårføner, krølltang osv. Men uansett så bruker nesten alle det. Da er det viktig med varmebeskyttende spray.

 

  • Hårbørste og hårstrikk! Hvem hadde trodd at hårstrikk og hårbørste sliter som bare det? Selv har jeg sånne billige fra en eller annen matbutikk, men merker at det sliter på håret. Kjøp bedre hårbørster hos frisøren din.

 

Hva synes du om tipsene?

 

5 Kommentarer

Anette Hunsbedt Tønnessen

19.03.2012 kl. 15:27
Jeg bruker naturbørste, det er så mye bedre for håret! Bra tips :-)

kdmokn

19.03.2012 kl. 19:49
tørr shampoo sliter virkelig på håret :) just so u knoww

:)

19.03.2012 kl. 21:19
ikke lurt å sove med kur, maks 10 min er det vanlig og sitte med kuren i håret.

positiv

19.03.2012 kl. 21:30
Noen av tingene viste jeg ikke, bra at du laget et sånt innlegg :-)

Malin Pettersen

24.03.2012 kl. 21:36
du vet at punktene er utenfor "innleggmargen"?:)

Skriv en ny kommentar

Mathilde Holck

Hei og velkommen til min blogg! Jeg heter Mathilde Holck, er 20 år og kommer fra Trondheim. På denne bloggen legger jeg ut om livet mitt som rosablogger, profesjonell håndballspiller i byåsen elite og student på BI. Legg meg gjerne til som venn og følg bloggen videre! :-) For sponsing, samarbeid eller spørsmål kontakt meg på matholck.blogg@gmail.com!

Bloggdesign

Søk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no